- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Bravčový vrkoč
Bravčový vrkoč
- Čas Prípravy: 0min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 0min
tak a je tu niečo pre tých ktorý chcú zmeniť všedný „šniceľ“ za niečo nové.))
Suroviny
- 500 g bravčového karé
- 1 ks cibuľe
- šťava z polovice citróna
- soľ, korenie
- 50 g hladkej múky
- 50 g oleja
- horčica
Postup prípravy
1. Krok
Bravčové karé si nakrájame na rezne a zľahka vyklepeme
2. Krok
Osolíme a okoreníme..Mäso si rozrežeme na tri tenké prúžky nie však až dokonca..viď obrázok
3. Krok
Spletieme do vrkoča a spojíme špáradlom.
4. Krok
pripravíme si marinádu z horčice ,citrónovej šťavy,a cibule nakrájanej na prúžky.Do nej dáme vrkoče a necháme marinovať aspoň 30-40 min.
5. Krok
potom si vrkoče obalíme v hladkej múke a opekáme na rozpálenom oleji..Marinádu použijeme do výpeku.
6. Krok
podávame s varenými zemiakmi a so zeleninou podľa chuti..)) Brú chuť!
Priemerné hodnotenie receptu
(3.5 / 5)
4 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
17887 videní