Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kokosové makrónky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Makronky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 65
  • Porcií: 65
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 4 bielká
  • štipka soli
  • 150 g cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 65 g tvarohu
  • 4 kvapky mandľovej príchute
  • 200 g sušeného kokosu
  • tortové oblátky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z tohto receptu získate približne 65 makrónok. Bielky vyšľaháme so štipkou soli do tuha. Pridáme cukor a vanilkový cukor a šľaháme, kým sa cukor nerozpustí. Vmiešame tvaroh, mandľovú arómu a kokosové vločky a potom dvoma lyžicami navrstvíme zmes na oblátky.

2. Krok

Pečieme v predhriatej rúre na 175 °C s ventilátorom približne 10 – 12 minút. Tieto kokosové makrónky sú vďaka tvarohu super šťavnaté. Vždy sa perfektne podaria.. Po vychladnutí ich môžete namáčať do čokoládovej polevy..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

14 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.