- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Treska v aspiku
Treska v aspiku
- Kusov: 1
- Porcií: 10
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 20min
- Hotové Za: 40min
Suroviny
- 1000g treska filety
- 30g maslo , podľa svojej chuti soľ
- 300g mrazená miešaná zelenina
- 100g zeler stonkový
- podľa svojej chuti soľ
- krabie tyčinky mrazené
- 1ks želatína číra bez príchute
- podľa svojej chuti na aspik ocot
- na aspik cukor
- 1čl rozmarín
Postup prípravy
1. Krok
Zeleninu dáme napariť na 10 min.
2. Krok
Na panvicu dáme maslo a poopekáme na masle filety z tresky,ktoré sme nasolili a posypali rozmajrínom/sušeným/
3. Krok
Do formy na biskupský chlebík, dáme fóliu a na spodok poukladáme krabie tyčinky. Na to dáme vrstvu opečenej ryby. Potom naparenú zeleninu a znovu rybu, trošku dlaňou popritláčame...
4. Krok
Do hrnca dáme vodu podľa návodu na želetíne 1/2l, soľ,ocot,cukor,aby nálev bol príjemne sladko kyslý a vysypeme želatínu,pomiešame a pomaly nahrievame,ale neprevaríme,kým sa želetína nerozpustí....
5. Krok
Zalejeme naloženú rybu a necháme stuhnúť, po 2 hodinách vyklopíme na tácku a môžeme podávať..dobrú chuť
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
1997 videní