Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčové so šampiňonmi

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 1286
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 40min

Teraz nie je problém kúpiť šampiňóny hoci kedy, aj v zime.

reklama:

Suroviny

  • 4 ks rezne z krkovičky naklepané
  • 1/2čl soli
  • 0,5dl olej
  • 1/2kg šampiňóny menšie
  • trošku papriky sladkej
  • 1ks cibuľa
  • BOSORKA príchuť do jedál
  • 1čl hríbového prášku
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Naklepané mäsko si posolíme a posypeme aj BOSORKOU príchutou do jedál a paprikou sladkou a poopekáme z oboch strán na oleji,,,

2. Krok

dáme si to v panvici nabok a do výpeku dáme nadrobno nakrájanú cibuľku a obielené šampiňóny celé chvíľu ich orestujeme a podlejeme vodou a dusíme aj s mäskom do mäkka,tak po pol hodine je to hotové posypeme hríbovým práškom a môžeme papkať,dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6510 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.