Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jahodový závin z lístkového těsta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
P6262523
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min

Recept přidávám se souhlasem majitelky MARTINY
http://martininakuchyne.blogspot.cz/2013/06/jahodovy-zavin-z-listkoveho-testa.html

reklama:

Suroviny

  • 1balíček listového těsta
  • 1 lžíce másla
  • 100 g strouhanky
  • 100 g krupicového cukru
  • 1 vejce
  • Jahody dle libosti
  • 1 vejce na potření
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na másle opražíme strouhanku a necháme ji vychladnout.

2. Krok

Pak ji smícháme s cukrem a vejcem.

3. Krok

Tuto náplň pak rozetřeme na vyválené listové těsto (měla jsi tři díly), okraje necháme volné a nakonec poklademe vrstvou jahod, které jsme nakrájeli na plátk

4. Krok

Těsto svineme do závinu, konce založíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct do trouby na 180°C na 30 minut dozlatova.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8540 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.