Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Slimáčiky na slano

Chod:
reklama:
Screenshot_27
5
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min

stane  sa  že  sa  ohlási  návšteva  a  vy  neviete  čo  narýchlo  pripraviť..snažím  sa  mať  lístkové  cesto  stále  v  mraziaku  .a  Naplniť  sa  kadečím.))

Screenshot_23Screenshot_24Screenshot_25Screenshot_26

reklama:

Suroviny

  • hladká múka 20g
  • lístkové cesto 500g
  • prosciutto 70 g
  • rímsky šalát 50 g
  • sézam
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na pomúčenej doske cesto vyvaľkáme na 5 mm

2. Krok

uložíme naň šunku a šalát..Miesto rímskeho môžete púoužiť aj rukolu alebo bazalku,prípadne špenát.

3. Krok

Potom zrolujeme a nakrájame na plátky cca 1 cm.

4. Krok

Poukladáme na plech vyložený s papierom na pečenie a posypeme trochou sézamových semienok.

5. Krok

Pečieme v preddhratej rúre pri 190°C cca 25 min..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

24240 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.