Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Striekané pečivo

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Plaetzchen 2010
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 45min

http://www.julia-luck.de

reklama:

Suroviny

  • 125 g mäkkého masla
  • 125 g cukru
  • 1 vanilkový struk dreň
  • soli
  • 2 žĺtky ((trieda M)),
  • 60 g mletých mandlí
  • 200 g múky hladkej
  • 50 ml mlieka
  • 100 g horkej čokolády
  • 50 g sekaných mandlí
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vymiešame maslo s cukrom a vanilkou do peny.Potom primiešame žĺtky a nakoniec prisypávame múku s mletými mandľami a prilejeme mlieko .

2. Krok

vytvorí sa nám krémová akoby pasta. Plech si vyložíme papierom na pečenie.Pastu dáme do špricu a na plech striekame pečivo podľa vlastnej fantázie,.

3. Krok

Pečieme v trúbe na 180°C cca 15 minút.Necháme vychladnúť a potom máčame do čokolády .Dozdobíme sekanými mandľami

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9933 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.