Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Mäso pod hubami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
SNX G10ID8o
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 55min

reklama:

Suroviny

  • Bravčové karé 4 plátky
  • mrazené alebo čerstvé huby 150- 200 g
  • paradajka 1ks
  • syr 200-250 g
  • majonéza
  • soľ korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pripravené bravčové kare si naklepeme, osolíme okoreníme a po oboch stranách sprudka opečieme na oleji.

2. Krok

mäsko poukladáme na plech.na mäsko poukladáme paradajky ktoré si zbavíme predtým kože a pokrájame na tenké plátky,na paradajky dáme vrstvu nastrúhaného syru ,potom naukladáme huby prekryjeme majonézou, nie nahrubo a nakoniec znovu zasypeme nastrúhaným syrom.

3. Krok

Vložíme do trúby a zapekáme pri 200°C cca 20 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

14468 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.