Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jednoduché špagety so šampiňónmi

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
IMG_1901edit
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min

IMG_1866editIMG_1869edit

reklama:

Suroviny

  • 1 balenie špagiet
  • 250 g šampiňónov
  • 2 menšie cukety
  • 2/3 šálky hrášku
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 vetvičky tymiánu
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 1/3 šálky strúhaného parmezánu
  • 1/4 šálky smotany
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

vo vyššom hrnci dáme variť spolu.Na plátky nakrájané šampiňóny na kocky nakrájanú cuketu hrášok pretlačený cesnak a vetvičky tymiánu.Osolíme okoreníme a privedieme k varu.

2. Krok

Keď sa nám začne voda variť znížime teplotu a odokryté varíme kým nebudú špagety mäkké.cca 10 minút.

3. Krok

Ak by vám v hrnci zostávalo veľa vody sceďte ju, ale voda by sa mala vstrebať do špagiet .primiešajte smotanu a parmezán a ihneď podávajte.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.8 / 5)

6 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

48273 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.