Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Mäso pod hubami a paradajkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Y7CiiQNS6Ds
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min

reklama:

Suroviny

  • 4 plátky bravčového mäsa podľa chuti (karé,stehno,krkovička)
  • 150 g - 200 g húb (šampióny dubáky)
  • 1 paradajka
  • 200- 250 g tvrdého nastrúhaného syra
  • majonéza
  • korenie a soľ podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

nakrájané bravčové rezne naklepeme osolíme a okoreníme a poukladáme na pekáč.

2. Krok

Z paradajky odstránime kožu..(zabaríme)nakrájame na plátky a poukladáme na mäso

3. Krok

Na paradajky navrstvíme nastrúhaný syr tak 1/4 z celkového množstva. a potom poukladáme huby.Potom zalejeme trochou majonézy a opäť posypeme zvyšným syrom.

4. Krok

Vložíme do rúry a pečieme pri 200°C cca 20 minút.-

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

13045 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.