Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zapečený baklažán so syrom a paradajkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
P_O (10)
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 0min

reklama:

Suroviny

  • 2 ks baklažánu
  • 2 paradajky
  • 200 g syra
  • čierne mleté korenie
  • zväzok čerstvých byliniek
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ
  • 150 g majonézy
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Baklažán nakrájame na plátky s hrúbkou 5-7 mm a osolíme s každej strany.Na rozpálenej panvici s olejom rýchlo opražíme z oboch strán baklažán.

2. Krok

Cesnak nakrájame najemno a zmiešame s majonézou.Baklažán rozložíme na plech a každý kúsok potrieme ochutenou majonézou.Na vrch dáme plátky syra akéhokoľvek druhu a na syr poukladáme na plátky nakrájané paradajky.

3. Krok

Nakoniec posypeme čerstvými bylinkami a dáme zapiecť do rúry na 180 °C 15-20 minút.

4. Krok

Môžeme jesť teplé alebo studené..ako komu chutí

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9444 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.