Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Churros šišky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Churros
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 25min

Martina Tina – autor receptu

reklama:

Suroviny

  • 1 pohár vody
  • 125 g masla
  • 1 pohár hladkej múky
  • štipka soli
  • 3 vajcia
  • slnečnicový olej
  • 150 g horkej čokolády
  • 100 ml šľahačkovej smotany
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do horúcej vody pridáme maslo a štipku soli a privedieme k varu. Prisypeme múku a dôkladne miešame, kým sa suroviny spoja to hladkej masy a začnú sa odliepať od okrajov hrnca.

2. Krok

Do vychladnutej masy pridáme po jednom vajíčka.Cesto preložíme do vrecúška na zdobenie a vytláčame pásiky (asi 7 cm dlhé), ktoré vypražíme dozlatista v hrnci na rozohriatom oleji.

3. Krok

Prebytočný tuk odstránime papierovým obrúskom.Čokoládový krém si pripravíme nad parou za stáleho šľahania z horkej čokolády a smotany.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4649 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.