Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bazový sirup

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bazovy sirup 600 × 400 px.png
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 6 litrov vody
  • 3 kg cukru
  • 100 g kyseliny citrónovej
  • 3 citróny
  • 30 ks bazového okvetia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do vody vmiešame cukor, privedieme do varu a uvaríme z neho sirup. Úplne necháme vychladnúť, potom vmiešajte kyselinu citrónovú, umytý a citrón nakrájaný na kolieska a bazové kvety. Prikryjeme a necháme na chladnom mieste (chladnička, špajza) 2 dni. Každé ráno a večer premiešajte.

2. Krok

Po dvoch dňoch prelejeme cez gázu a znovu zahrejeme.. Horúci nalievame do fliaš a uzavrieme..

reklama:
Bazovy sirup 600 × 400 px grafika na blog 1.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

636 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.