Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bravčové mäso čertovské

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
IMG_20150417_132607
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 8
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 1 kg bravčového mäsa (pliecko)
  • 2 cibule
  • 2 lyžice kečupu
  • 2 lyžice horčice
  • 150 g sterilizovaných šampiónov
  • 150 g sterilizovaných uhoriek
  • soľ
  • korenie
  • feferónky
  • olej
  • 1 malá lyžica červenej mletej papriky
  • 3 strúčiky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezančeky.Cibuľu očistíme a nakrájame na drobné kocky..Potom ju orestujeme na oleji a pridáme mäso .Okoreníme a osolíme pridáme trochu mletej červenej papriky..Keď sa nám mäso zatiahne pridáme kečup, podlejeme vodou a dusíme do mäkka.CCa 50 minút.Potom pridáme šampióny a uhorky ktoré si nastrúhame na jemnom strúhadle a pretlačený cesnak.Zahustíme dvomi lyžicami horčice..Pridáme feferónky podľa vlastnej chuti ..Podávame s hranolkami s ryžou guľatou Mánya..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.8 / 5)

139 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

216815 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.