Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bublanina II.

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
070 (4)
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: jeden plech
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 60min

Tento výborný a jednoduchý recept

som našla na stránke Varecha a je pod týmto názvom  Bublanina Blesk

a autorke @vavan ďakujem za recept.

reklama:

Suroviny

  • 160 g múka polohrubá
  • 120 g cukor práškový
  • 40 g prášok vanilkový pudingový (alebo zlatý klas)
  • 2 Kl kopcom prášok do pečiva (PDP)
  • 100 ml olej
  • 120 ml mlieko vlažné
  • 2 vajcia celé
  • ovocie podľa chuti (ríbezle, jahody)
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Suroviny som zmiešala v jednej miske, najskôr sypké a potom som vliala tekuté, dobre premiešala a cesto som vyliala na malý plech (s rozmerom 20x30 vyložený papierom na pečenie). Pečieme 30-35 minút minút na 170 °C. Dala som ríbezle a jahody

2. Krok

Zdroj receptu: http://varecha.pravda.sk/recepty/bublanina-blesk-fotorecept/43282-recept.html

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

23 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

59459 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.