Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bylinkové maslo s medvedím cesnakom a parmezánom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Maslo s medvedim cesnakom.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 250 g masla
  • 60 g medvedieho cesnaku
  • 25 g strúhaného parmezánu
  • 1 lyžička petržlenovej vňate
  • 1 lyžička nasekanej pažítky
  • 1 lyžička nasekaného kôpru
  • soľ podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zmäknuté maslo vyšľaháme. Medvedí cesnak, petržlen, kôpor a pažítku na jemno rozsekáme. Bylinky vmiešame do masla Pridáme jemne nastrúhaný parmezán. Všetko premiešame, osolíme a ochutnáme, prípadne ešte dosolíme Dáme do nádoby alebo do potravinárskej fólie..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

307 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.