Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bylinkové maslo s medvedím cesnakom a parmezánom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Maslo s medvedim cesnakom.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 250 g masla
  • 60 g medvedieho cesnaku
  • 25 g strúhaného parmezánu
  • 1 lyžička petržlenovej vňate
  • 1 lyžička nasekanej pažítky
  • 1 lyžička nasekaného kôpru
  • soľ podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zmäknuté maslo vyšľaháme. Medvedí cesnak, petržlen, kôpor a pažítku na jemno rozsekáme. Bylinky vmiešame do masla Pridáme jemne nastrúhaný parmezán. Všetko premiešame, osolíme a ochutnáme, prípadne ešte dosolíme Dáme do nádoby alebo do potravinárskej fólie..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

195 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.