Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Čínske lepkavé kura

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Cinske kura.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 7 lyžíc hladkej múky
  • 3 lyžice škrobu
  • 2 žĺtky
  • 400 g kuracích pŕs
  • soľ podľa chuti
  • 2 lyžice oleja
  • 1 dcl vody
  • 1 lyžica prášku do pečiva
  • olej na vyprážanie
  • Glazúra:
  • 200 g kečupu
  • podľa chuti chilli
  • 2 lyžice medu
  • 5 lyžíc sezamu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie mäso nakrájame na malé kúsky a dochutíme soľou. V miske zmiešajte múku, škrob, žĺtky, trochu soli, 2 lyžice oleja, prášok do pečiva a toľko vody, koľko zmes zoberie .. Do toho vmiešame kuracie kúsky a potom ich po jednom obalené v cestíčku opečieme na rozpálenom oleji do zlatista. Suroviny na glazúru v miske dôkladne premiešame a natrieme ňou kuracie kúsky, a posypeme sezamom.

reklama:
A anske lepkava kuraa praspevok na instagram atvorcova.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2052 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.