Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Dámsky likér s bielou čokoládou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Damsky liker s bielou cokoladou.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.koolinar.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 500 ml 40% vodky
  • 250 ml plnotučného mlieka
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • 180 g kondenzovaného mlieka
  • 150 g bielej čokolády
  • 1 vanilkový cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešajte mlieko a smotanu v hrnci, dajte na oheň a priveďte k varu. Bielu čokoládu nalámeme na kúsky a pridáme do hrnca, miešame, kým sa čokoláda nerozpustí. potom pridáme kondenzované mlieko a vanilkový cukor a 5 minút na malom plameni povaríme.

2. Krok

Precedíme cez sitko a ochladíme .. Vo fľaši zmiešame mliečno-smotanovú zmes s vodkou 1k 1, čiže ak máte 500 ml vodky, tak by tam malo byť 500 ml mliečnej zmesi. Fľašu pevne uzavrieme a necháme 24 hodín odstáť v chladničke, aby sa chuť ustálila, ideálna chuť je za 3-5 dní.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

936 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.