Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Domáca tatárska omáčka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Tatarska omacka.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Domáca tatárska omáčka www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 2 žĺtky
  • 1 lyžica horčice
  • 300 ml slnečnicového oleja
  • 1 malá cibuľa
  • 1 - 2 kyslé uhorky
  • 0,5 strúčika cesnaku
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
  • citrónová šťava podľa chuti
  • 4 kapari
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do misky si dáme vaječné žĺtky a horčicu. Ručným mixérom dobre vymiešame. Potom pri stálom šľahaní tenkým prúdom prilievame olej, až kým zmes nezačne pomaly hustnúť .

2. Krok

Cibuľu, cesnak a kyslú uhorku nakrájame nadrobno a pridáme k majonéze. Takisto nakrájame aj kapary .Tyčovým mixérom premixujeme. Nakoniec dochutíme soľou, mletým čiernym korením a citrónovou šťavou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

742 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.