Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Egrešový kompót Mojito

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Egresovy mojito kompot.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 3 šálky egrešov
  • 300 g cukru
  • 1/2 limetky alebo 3 - 4 kolieska citrónu
  • 5 vetvičiek mäty
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Egreše opláchneme v studenej vode. Scedíme na sitku a necháme odtiecť vodu. Očistite chvostíky..

2. Krok

Bobule preložte do 3-litrovej nádoby, pridajte plátky limetky alebo citrónu a vetvičky mäty. Zalejte vriacou vodou až po samotné hrdlo nádoby a zakryte ju kovovým vekom, nechajte pôsobiť 5 minút.

3. Krok

Vylejte vodu z pohára do hrnca, pridajte cukor a priveďte do varu a varte sirup 5 minút. Nalejte sirup na bobule a ihneď zatvorte veko.

4. Krok

Otočte nádobu s kompótom hore dnom . Nádobu zabaľte do deky a nechajte úplne vychladnúť. Skladujte kompót pri izbovej teplote.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

942 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.