Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Fašírky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Fasirky.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 500 g bravčového mäsa
  • 2 žemle
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 vajcia
  • 1 lyžica majoránky
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
  • strúhanka
  • olej na vyprážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na prípravu fašírky namočte žemľu do vody a poriadne ju vyžmýkajte. Nakrájanú cibuľu speníme na oleji, cesnak pretlačíme. Bravčové mäso zomelieme na jemno.

2. Krok

Všetky ingrediencie dôkladne premiešame, potom hmotu dochutíme. Mokrými rukami tvarujte guľky (niektorí robia ploché karbonátky) a obaľte ich v strúhanke.

3. Krok

Potom vysmážame v horúcom oleji z oboch strán dozlatista.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1023 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.