Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Hrnčekový makový koláč s jablkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Hrncekovy mnakovy kolac s jablkami.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:rupanerkonyha.cafeblog.hu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 5 stredných jabĺk
  • 2 vajcia
  • 2 hrnčeky polohrubej múky ( 250 g)
  • 2 1/2 hrnčeka maku (250 g)
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 hrnček kyslej smotany (alebo jogurtu alebo cmaru)
  • 1 1/2 hrnčeka cukru (200 g)
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

2,5 dcl hrnček používajte na meranie..

2. Krok

Mak si zomelieme, ošúpame si jablká , a na hrubom strúhadle ich nastrúhame..

3. Krok

Cesto vypracujeme v miske ručným zmiešaním všetkých prísad, nakoniec vmiešame jablká..

4. Krok

Cesto vylejeme na väčší plech vyložený s papierom na pečenie, a pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C 45 - 50 minút..Po upečení necháme vychladnúť a pred podávaním posypeme práškovým cukrom, alebo prelejeme čokoládovou polevou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.1 / 5)

21 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

21776 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.