Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hubová omáčka

Náročnosť:
reklama:
Hubova omacka.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 300 g šampiňónov
  • 1 cibuľa
  • 1 mrkva
  • 2 lyžice hladkej múky
  • 400 ml vody
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • olej
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cibuľu nakrájame na malé kocky, mrkvu nastrúhame na hrubom strúhadle. Spolu opečte na panvici do zlatista. Huby opláchneme, osušíme a nakrájame na malé kocky. Pridáme na panvicu a prikryté dusíme 15-20 minút. Múku rozpustite vo vode a dobre premiešajte, aby nezostali žiadne hrudky. Potom pridajte kyslú smotanu, premiešajte. Priveďte do varu, stiahnite plameň a nechajte omáčku variť ďalších 10 minút. Hotovo

reklama:
Hubova omacka prispevok na instagram stvorcovy.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

628 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.