Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jablková marmeláda

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jablkova mar´´melada.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 kg jabĺk
  • 500 g cukru
  • 200 ml vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetky jablká nakrájajte na malé plátky, pričom postupne vykrajujte semená a stopky . Vložte plátky jabĺk do veľkého hrnca, pridajte vodu a položte na mierny oheň. Varte 30-40 minút do mäkka, pravidelne miešajte drevenou vareškou.

2. Krok

Mäkké jablká položte na sito a utrite ich, pričom oddeľte pyré. Pridajte cukor, premiešajte, dajte na mierny oheň a varte 45-50 minút, pravidelne miešajte drevenou vareškou. Horúcu jablkovú marmeládu vložte do sterilizovaných pohárov a pevne uzavrite viečkami. Naplnené poháre otočte hore dnom, zabaľte ich do hrubej utierky a nechajte cez noc pomaly vychladnúť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

69 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.