Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jeden rýchly z mikrovlnky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_19
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 2min
  • Varenie: 3min
  • Hotové Za: 5min

Screenshot_20

reklama:

Suroviny

  • 2 lyžice polohrubej múky
  • 1 lyžica ovsených vločiek
  • 1 lyžica medu
  • 1 lyžica cukru
  • 2 vajcia
  • 2 lyžice mlieka
  • 2 lyžice masla
  • trošku škorice
  • štipku prášku do pečiva
  • mrazené višne alebo iné ovocie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske si vymiešame vajcia .pridáme med, škoricu a mlieko,múku a vločky a dobre premiešame.

2. Krok

Do vymastených šálok (maslom) nasypte trochu cukru na dno potom vhoďte 3 - 4 mrazené čerešne a zalejte cestom.Na vrch vhodte takisto pár čerešní.

3. Krok

Varte v mikrovlnke cca 3 minúty na najvyššom výkone.Vrch môžete pred podávaním preliať čerešňovou omáčkou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.4 / 5)

7 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

28394 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.