Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jemné vaječné muffiny so špenátom a fetou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Vajecne muffiny.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Jemné vaječné muffiny so špenátom a fetou www.canva.com
  • Kusov: 6
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 - 2 lyžičky oleja
  • 6 vajec
  • 50 g špenátu
  • 50 g syru Feta
  • soľ podľa chuti
  • štipka sušeného cesnaku
  • štipka sušenej cibule
  • štipka čierneho korenia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rúru vyhrejeme na 180 °C. 6 formičiek na muffiny vymastíme olejom. Nakrájajte špenát a rozdrobte fetu. Oboje dáme do formičiek na muffiny. V miske rozšľaháme vajcia, soľ, cesnak, cibuľu a korenie. Špenát a syr zalejte vaječnou zmesou a naplňte asi do troch štvrtín. Vložíme do rúry a pečieme 20 minút. Podávame horúce..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

104 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.