- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Klobásová nátierka
Klobásová nátierka
- Čas Prípravy: 0min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 0min
Tento recept je ideálny na rýchlu prípravu chutného snacku alebo na oslavy.
Suroviny
- Kúsok kvalitnej maďarskej klobásy (cca 1 nožička)
- 50 g zmäknutého masla
- 100 g krémového syra
- 1 čajová lyžička horčice
- Soľ a mleté korenie podľa chuti
Postup prípravy
1. Krok
Klobásu nakrájajte na malé kúsky a následne ju zomeľte na jemno. V miske vyšľahajte maslo spolu s krémovým syrom a horčicou, až vznikne hladká a krémová zmes.
2. Krok
Dochutíme soľou a korením, podľa toho, akú intenzitu chuti preferujete.
3. Krok
Takto pripravenú nátierku naneste na kúsky chleba v tvare trojuholníkov a ozdobte kolieskami uhorky, klobásy a paradajky podľa vlastného uváženia.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
30 videní