Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kokosový krém Brulée

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kokosove krem brulee.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.mindmegette.hu
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 2 dcl kokosového mlieka
  • 1 dcl smotany na šľahanie
  • 1 vanilkový cukor
  • 4 lyžice strúhaného kokosu
  • 3 žĺtky
  • 2 lyžice hnedého cukru
  • višne na ozdobu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešajte v miske kokosové mlieko, šľahačku a cukor. Pridáme vanilkový cukor, strúhaný kokos a žĺtka.

2. Krok

Dobre premiešame, odoberieme do menších misiek alebo pohárov a dáme na 1-2 hodiny do chladničky dostatočne stuhnúť.

3. Krok

Potom vrch posypte hnedým cukrom a pečte pri 210°C 3-4 minúty, aby sa cukor navrchu roztopil. Créme brulée môžete posypať aj vykôstkovanými višňami.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

694 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.