Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krémová polievka z medvedieho cesnaku

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Polievka z medvedieho cesnaku.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 veľký zemiak
  • 800 ml zeleninového vývaru
  • za hrsť lístkov medvedieho cesnaku
  • 250 ml smotany na šľahanie
  • 1 lyžica masla
  • štipka muškátového orieška
  • mleté biele korenie
  • soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiak očistite a nakrájajte na menšie kocky.. Uvarte ho v zeleninovom vývare..

2. Krok

Medvedí cesnak umyte a nakrájajte na menšie kúsky a dajte do vývaru k zemiaku.. Povarte a spolu rozmixujte..

3. Krok

Prilejte smotanu , pridajte maslo , dobre premiešajte a dochuťte ..Nechajte prejsť varom a odstavte..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

253 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.