Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Letný chrumkavý šalát

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Letny chrumkavy salat.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 450 g stonkového zeleru
  • 4 stredné uhorky
  • 50 g reďkovky
  • 1 ľadový šalát
  • 2 veľké mrkvy
  • 2 strúčiky cesnaku
  • šťava a kôra z jedného malého citróna
  • 60 ml oleja
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na dresing pretlačíme cesnak vložíme do mixéra, pridáme citrónovú šťavu, pár štipiek soli a olej, vyšľaháme dohladka.

2. Krok

Reďkovku nakrájame na tenké plátky. Mrkvu nakrájame na tenké prúžky, uhorky a zeler na tenké plátky, ľadový šalát na stredné prúžky. Zeleninu premiešame a prelejeme dresingom, dochutíme soľou a korením s trochou citrónovej kôry. Nechajte pár minút vylúhovať a podávajte.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

261 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.