Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Maďarský guláš

Náročnosť:
reklama:
10448564_10201836118059595_7116048523019873915_o
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 1:15 hod
  • Hotové Za: 1:25 hod
reklama:

Suroviny

  • 500 g hovädzieho mäsa
  • 2 cibule
  • 2 lyžice rajčinového pretlaku
  • 1 lyžica mletej červenej papriky
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • majoránka
  • 1 malý pohár leča, alebo čerstvá paprika a rajčina
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice hladkej múky
  • olej na základ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Hovädzie mäso si nakrájame na kocky.Na jemno nakrájanú cibuľku orestujeme do sklovita na rozpálenom tuku.pridáme mäso na kocky a necháme zatiahnuť.pridáme pretlak, a mletú červenú papriku.3 minútky podusíme a potom podlejeme vodou..osolíme a okoreníme.Dusíme do mäkka.Pridáme potom lečo a zahustíme múkou rozrobenou v troche vody.

2. Krok

Nakoniec pridáme majoránku a pretlačený cesnak.Dochutíme podľa vlastnej chuti.kto má rád pikantné môže pridať feferónky alebo chili papričku.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.6 / 5)

49 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

103565 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.