Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Maslová piškóta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Maslovapiskota.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.mindmegette.hu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 100 g masla
  • 6 vajec
  • 6 lyžíc práškového cukru
  • 6 lyžíc polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • štipka soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Maslo , žĺtky a cukor vymiešame do peny . Z bielkov vyšľaháme penu. Do maslového krému pridajte múku, prášok do pečiva a štipku soli a potom vymiešajte bielkovú penu.

2. Krok

Hmotu vylejeme do formy vystlanej papierom na pečenie a pečieme v rúre vyhriatej na 180°C približne 20-30 minút do zlatista. Hotovú piškótu necháme chvíľu vychladnúť vo vypnutej rúre rúre, potom keď je vlažná, preklopíme ju, stiahneme papier na pečenie a necháme úplne vychladnúť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

591 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.