Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hydinová mäsová nátierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bowl of liver pate and bread
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
bowl of liver pate and bread on a white background
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 250 g uvareného hydinového mäsa
  • 150 g rastlinného masla
  • 1 cibuľa
  • 2 lyžice majonézy
  • 1 lyžica horčice
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 lyžička worčestrovej omáčky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Ošúpeme cibuľu, prekrojíme a pomelieme spolu s uvareným mäsom na mäsovom mlynčeku. Maslo spolu s horčicou a majonézou vymiešame do peny.

2. Krok

Zmiešame s pomletým mäsom a cibuľou a riadne premiešame. Okoreníme, osolíme a dochutíme omáčkou. Premiešame a zakryjeme. Dáme do chladničky aspoň na 15 minút a podávame s chlebom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4672 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.