- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- nátierka
- Hydinová mäsová nátierka
Hydinová mäsová nátierka
reklama:
- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 20min
reklama:
Suroviny
- 250 g uvareného hydinového mäsa
- 150 g rastlinného masla
- 1 cibuľa
- 2 lyžice majonézy
- 1 lyžica horčice
- soľ
- mleté čierne korenie
- 1 lyžička worčestrovej omáčky
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Ošúpeme cibuľu, prekrojíme a pomelieme spolu s uvareným mäsom na mäsovom mlynčeku. Maslo spolu s horčicou a majonézou vymiešame do peny.
2. Krok
Zmiešame s pomletým mäsom a cibuľou a riadne premiešame. Okoreníme, osolíme a dochutíme omáčkou. Premiešame a zakryjeme. Dáme do chladničky aspoň na 15 minút a podávame s chlebom.
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
4672 videní