Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nátierka z medvedieho cenaku

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Untitled 1 1.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min

reklama:

Suroviny

  • 100 g tvarohu
  • 50 g creme fraiche alebo hustej pochúťkovej smotany
  • hrsť medvedieho cesnaku
  • 4 vajíčka uvarené natvrdo
  • 3 lyžice šľahačky
  • citrónová kôra
  • soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajíčka buď to najemno nasekáme alebo nastrúhame na hrubšom strúhadle.

2. Krok

vyšľaháme tvaroh so šľahačkou a s kyslou smotanou..pridáme nasekaný medvedí cesnak, ochutíme soľou a citrónovou kôrou..Nakoniec vmiešame uvarené vajcia.

3. Krok

Necháme v chladničke aspoň hodinu odpočívať a potom natierame buď na hrianky alebo na čerstvé pečivo či chlieb..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1089 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.