- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- pomazánky
- Nátierka z tresčej pečene
Nátierka z tresčej pečene

- Kusov: 1
- Porcií: 5
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 20min
Suroviny
- 2 vajcia
- 150 g smotanového syra
- 110 g treščej pečene
- 1 lyžica kyslej smotany
- 2 vetvičky kôpru
- 1 strúčik cesnaku
- soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
Postup prípravy
1. Krok
Vajcia uvaríme, ochladíme a ošúpeme. Ošúpané vajcia nastrúhame alebo roztlačíme vidličkou. Pridáme treščiu pečeň bez oleja, roztlačíme vidličkou. Pridáme smotanový syr a kyslú smotanu. Kôpor jemne nasekáme, cesnak pretlačíme, pridajte ich k prísadám, dôkladne premiešajte. Na podávanie nátierky opečte chlieb na suchej panvici niekoľko minút z oboch strán alebo v hriankovači. Nátierku podávame na toaste...
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
1241 videní