- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- cesto
- Nekysnúce cesto na pizzu
Nekysnúce cesto na pizzu
- Kusov: 1
- Porcií: 2
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 20min
- Hotové Za: 40min
Suroviny
- 300 g hladkej múky
- 2 lyžice olivového oleja
- 1,5 až 2 dcl vody
- 1 prášok do pečiva
- 1/2 lyžičky soli
Postup prípravy
1. Krok
Rúru vyhrejeme na 220°C. ■ Do misy preosejeme múku s práškom do pečiva a soľou. Dobre premiešame, potom pridáme olej a 1,5 decilitra vody. Vymiesime hladké, trochu lepivé cesto, do ktorého v závislosti od múky podľa potreby pridáme trochu vody. Veľmi suchá a celozrnná múka vyžaduje viac vody. ■ Cesto rozvaľkajte na pomúčenej pracovnej doske a cesto tiež pomúčte. Vyvaľkané vložíme na plech . Potrieme vybranou omáčkou a pridáme ingrediencie podľa vlastného výberu potom plech vložíme na 15 minút do predhriatej rúry.
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
1 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
309 videní