Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nepečené Bounty

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bounty cake.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • Kokosový krém :
  • 300 ml smotany na šľahanie
  • 4 dcl mlieka
  • 1 kokosový puding
  • 80 g cukru
  • 4 pláty želatíny
  • 50 g strúhaného kokosu
  • Sušienkový základ:
  • 160 g cereálnych sušienok
  • 70 g rozpusteného masla
  • 10 g strúhaného kokosu
  • 20 ml smotany na šľahanie
  • Ganache:
  • 60 g horkej čokolády
  • 80 ml smotany na šľahanie
  • strúhaný kokos na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Sladkú smotanu vyšľaháme a dáme do chladničky. 2Plátky želatíny namočte do studenej vody aspoň na 5 minút. Uvarte 3,3 dcl mlieka; zvyšok mlieka vymiešame dohladka s pudingovým práškom a cukrom. Zmes vlejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania ešte pár minút varíme, kým puding nezhustne. Uvarený puding odstavíme a rozpustíme v ňom vyžmýkané plátky želatíny.

2. Krok

Puding prikryte fóliou tak, aby sa ho dotýkala, a nechajte ho vychladnúť. Do vlažného pudingu pridáme kokos a tyčovým mixérom dobre rozmixujeme. Nakoniec v troch krokoch vareškou vmiešame šľahačku. (pokiaľ puding chladne, pripravte si sušienkový základ a potom pokračujte v príprave krému)

3. Krok

Základ Sušienky pomelieme, pridáme všetky ostatné ingrediencie a vareškou dobre premiešame. Sušienkový základ natlačíme na dno plechu , alebo na dno tortovej formy.. Vložte do chladničky.

4. Krok

Ganache Smotanu zohrejeme, kým nezovrie a nalejeme na kúsky čokolády. Počkajte jednu minútu a pomaly premiešajte vareškou, aby ste získali hladký krém.

5. Krok

Zostavenie: Krém nalejeme na vychladnutý sušienkový základ a uhladíme povrch. Odložíme do chladničky aspoň na 4 hodiny, aby krém stuhol. Vychladnutý krém zalejeme s ganache a posypeme kokosom. Potom zákusok vráťte aspoň na pol hodinu do chladničky, aby sa ganache stabilizovala. Potom dozdobte podľa fantázie..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

254 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.