- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- nepečené
- Nepečené Bounty
Nepečené Bounty
- Kusov: 1
- Porcií: 10
- Čas Prípravy: 30min
- Varenie: 5min
- Hotové Za: 35min
Suroviny
- Kokosový krém :
- 300 ml smotany na šľahanie
- 4 dcl mlieka
- 1 kokosový puding
- 80 g cukru
- 4 pláty želatíny
- 50 g strúhaného kokosu
- Sušienkový základ:
- 160 g cereálnych sušienok
- 70 g rozpusteného masla
- 10 g strúhaného kokosu
- 20 ml smotany na šľahanie
- Ganache:
- 60 g horkej čokolády
- 80 ml smotany na šľahanie
- strúhaný kokos na posypanie
Postup prípravy
1. Krok
Sladkú smotanu vyšľaháme a dáme do chladničky. 2Plátky želatíny namočte do studenej vody aspoň na 5 minút. Uvarte 3,3 dcl mlieka; zvyšok mlieka vymiešame dohladka s pudingovým práškom a cukrom. Zmes vlejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania ešte pár minút varíme, kým puding nezhustne. Uvarený puding odstavíme a rozpustíme v ňom vyžmýkané plátky želatíny.
2. Krok
Puding prikryte fóliou tak, aby sa ho dotýkala, a nechajte ho vychladnúť. Do vlažného pudingu pridáme kokos a tyčovým mixérom dobre rozmixujeme. Nakoniec v troch krokoch vareškou vmiešame šľahačku. (pokiaľ puding chladne, pripravte si sušienkový základ a potom pokračujte v príprave krému)
3. Krok
Základ Sušienky pomelieme, pridáme všetky ostatné ingrediencie a vareškou dobre premiešame. Sušienkový základ natlačíme na dno plechu , alebo na dno tortovej formy.. Vložte do chladničky.
4. Krok
Ganache Smotanu zohrejeme, kým nezovrie a nalejeme na kúsky čokolády. Počkajte jednu minútu a pomaly premiešajte vareškou, aby ste získali hladký krém.
5. Krok
Zostavenie: Krém nalejeme na vychladnutý sušienkový základ a uhladíme povrch. Odložíme do chladničky aspoň na 4 hodiny, aby krém stuhol. Vychladnutý krém zalejeme s ganache a posypeme kokosom. Potom zákusok vráťte aspoň na pol hodinu do chladničky, aby sa ganache stabilizovala. Potom dozdobte podľa fantázie..
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
254 videní