- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- cesto
- Nízkosacharidové cesto na pizzu
Nízkosacharidové cesto na pizzu
- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 20min
- Hotové Za: 30min
Suroviny
- 500 g karfiolu
- 400 g gouda nastrúhaná na jemno
- 2 vajcia
- 0,5 lyžičky morskej soli
- 1 lyžica olivového oleja
Postup prípravy
1. Krok
Ak chcete pripraviť cesto na pizzu s nízkym obsahom sacharidov, najskôr umyte karfiol a rozdeľte ho na ružičky. Rozdrvte ružičky v kuchynskom robote alebo tyčovým mixérom.
2. Krok
Teraz pridáme najemno nastrúhanú Goudu, vajce a soľ. Všetko vymiešame na jednotnú zmes, kým nevznikne slané cesto.
3. Krok
Plech vystelieme papierom na pečenie. Cesto vytvarujeme na papieri na pečenie do pizzového základu, mierne pritlačíme a potrieme olivovým olejom. Vložíme do predhriatej rúry na 180°C horný a spodný ohrev a pečieme 20 minút.
4. Krok
Potom základ na pizzu vyberte z rúry a obložte šunkou, syrom atď. Vložíme späť do rúry na ďalších 15 minút a dopečieme.
Priemerné hodnotenie receptu
(3 / 5)
1 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
158 videní