Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Z mlieka, cukru a droždia si pripravíme kvások.keď nám kvasnice naskočia vypracujeme z múky kvásku vajec a soli cesto..
2. Krok
Necháme kysnúť cca 40 minút.Potom cesto vyvaľkáme na hrúbku cca 1 cm a do stredu dáme lekvár..spojíme do guľky a ukladáme na plech aby nám ešte buchty podkysli. Necháme 15 minút prikryté odpočívať.
3. Krok
Paríme 12 minút prikryté.Potom vyberieme a potrieme maslom alebo olejom aby nám neobschli.
4. Krok
Pred podávaním polejeme maslom a posypeme plnkou ktorá nám najviac chutí..