Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Parížsky krém

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Parizsky krem.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 250 g tmavej čokolády
  • 375 ml smotany na šľahanie
  • 1 lyžica kakaa
  • 300 g masla
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na prípravu parížskeho krému nalámte tmavú čokoládu na malé kúsky. Šľahačku zohrejeme s kakaom a potom ňou zalejeme kúsky čokolády. Miešajte silikónovou stierkou, kým nebude hmota úplne homogénna. Potom pridáme maslo nakrájané na malé kocky a stále miešame, kým sa posledná kocka masla nerozpustí. Potom dáme krém do chladničky a necháme úplne stuhnúť. Najlepšie nechať na noc .. Nakoniec vychladnutý čokoládový krém poriadne vyšľaháme ručným šľahačom..

reklama:
Parizsky krem grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3555 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.