Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pikantné cestoviny s tuniakom a paradajkami

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
reklama:
P_O
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 0min

 

reklama:

Suroviny

  • 350 g špagiet
  • 200 g tuniaka v oleji
  • 1 cibuľa
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 plechovka paradajok
  • kajenské korenie
  • 7 lyžíc olivového oleja
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bylinky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente.Jemne osmažíme cesnak,kajenské korenie,pridáme cibuľu a smažíme dozlatista.

2. Krok

Z tuniaka vypustíme prebytočný olej a pridáme do hrnca,varíme 2-3 minúty,pridáme paradajky,soľ a korenie a varíme ešte 5-10 minút.

3. Krok

Cestoviny pridáme do hrnca s tuniakom a premiešame.Podávame posypané čerstvými bylinkami.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.6 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

20524 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.