Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Plnená bravčová panenka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Plnena bravcova panenka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 1:30 hod
  • Hotové Za: 1:50 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • nasekaná čerstvá petržlenová vňať
  • nasekaná čerstvá bazalka 2 vetvičky
  • 0,5 šálky strúhanky
  • 100 ml mlieka
  • 6 varených prepeličích vajec
  • 1 bravčová panenka
  • 500 g mletého hovädzieho mäsa
  • 0,5 šálky strúhaného parmezánu
  • 1 vajce
  • 2 lyžice oleja
  • 1 liter vývaru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Olúpte a nakrájajte cibuľu a cesnak. Petržlenovú vňať a bazalku umyjeme, osušíme a nakrájame nadrobno. Namočte strúhanku do mlieka. Olúpte vajcia. Bravčovú panenku rozrežeme a cez fóliu natenko vyklepeme.

2. Krok

V miske zmiešajte mleté ​​hovädzie mäso s namočenou strúhankou, parmezánom, cibuľou, cesnakom, bylinkami a surovým vajíčkom. Dôkladne premiesime ochutíme podľa potreby soľou a mletým čiernym korením .. Mleté mäso položte do stredu bravčovej panenky roztiahnite ho a potom poukladajte do stredu uvarené a ošúpané prepeličie vajíčka. Panenku zviňte do rolády. Tú pevne zviažte potravinárskym špagátom alebo niťou.

3. Krok

Na dostatočne veľkej panvici na rozpálenom oleji osmažíme roládu z každej strany do zlatista a vložíme ju do pekáča..

4. Krok

Zalejeme vývarom, zakryjeme pokrievkou a vložíme na 1,5 hodiny do rúry vyhriatej na 200 ° C. Ak povrch začne začne tmavnúť zakryte ju alobalom.

reklama:
MIMOCHODOM

Je lepšie regulovať množstvo vývaru pri pečení panenky. Nalejte tekutinu do pekáča tak, aby sa do nej kúsok mäsa ponoril 2 – 3 cm. Vložte do rúry na čas uvedený v recepte. Prilejeme vývar, iba ak sa tekutina počas pečenia odparí.

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4105 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.