Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Plnená krkovička

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 3726
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min

vyskúšajte  plnené  mäsko..

reklama:

Suroviny

  • 4 naklepané rezne bravčová krkovička
  • 4ks pokrájaná na 1cm kolieska rolka údená
  • 4ks platky syr
  • 2pl horčica
  • 2pl olej
  • 1čl korenie grilovacie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Naklepané rezne z bravčovej krkovičky natrieme horčicou...nesolíme nekorením,poukladáme syr...potom údeninu nakrájanú na kolieska/preto sme nesolili/...

2. Krok

potom to zabalíme a kolieska previažene hrubšou niťou viackrát a do hviezdy...pokvapkáme olejom a dáme piecť pod alobalom,vo vlastnej šťave...predtým,ale posypeme grilkorením...

3. Krok

upečené zbavíme nití a podávame,na veľkú noc sa podáva s chrenom a lebo vajíčkovým šalátom ale teraz som podávala s ľadovým šalátom s bylinkami a naparenou brokolicou..dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

23 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

91179 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.