Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Pudingové guličky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Pudingove gulky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
brzikolaci.com
  • Kusov: 50
  • Porcií: 50
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 350 ml mlieka
  • 180 g cukru
  • 180 g masla
  • 150 g mletých sušienok
  • 3 pudingy podľa vašej chuti
  • kokos oriešky na obaľovanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Podľa návodu na obale uvaríme 3 pudingy s 350 ml mlieka a 180 g cukru.

2. Krok

Puding vychladíme za občasného miešania. 180 g masla (izbovej teploty) vyšľaháme šľahačom, postupne pridávame úplne vychladnutý puding . Spolu vyšľaháme ... Pridáme 150 g pomletých sušienok, krátko prešľaháme a tvarujeme guľky.

3. Krok

Vytvarované guľky obaľujeme podľa chuti v ​​opražených lieskových orechoch, mleté ​​vlašské orechy, kokosovú múčku alebo podľa želania. Do podávania nechajte guľky v chladničke.

reklama:

Do každej guličky môžete dať opražený lieskový oriešok alebo mandľu ..

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1547 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.