- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Punčový srnčí chrbát
Punčový srnčí chrbát

- Kusov: 1
- Porcií: 12
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 15min
- Hotové Za: 30min
keď zostanú obrezky pri pečení…
Suroviny
- 500g okrajky z rezov
- 1bal.BBkeksy
- 4dl aj so šťavou kompót marhuľov
- 2čl punčová príchuť
- krém :
- 250ml smotana na šľahanie
- 200g veľká čokoláda varová
Postup prípravy
1. Krok
Okrajky z rezov,/alebo z 3-4 vajec piškóta dvojfarebná/ a kompót s punčovou príchuťou zamiešame rukou,do srnčieho chrbáta dáme potravinársku fóliu a naplníme po okraj a na vrch dáme tmavé BB keksy a dáme do chladu na 12 hod,tak isto do chladu pôjde prevarená šľahačka s čokoládou.Na druhý deň vyberieme šľahačku s čokoládou a vyšľaháme na máme francúzky krém na ozdobu punčáku..ten vyklopíme a ozdobíme krémom,dobrú chuť!
Priemerné hodnotenie receptu
(3.9 / 5)
7 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
21799 videní