Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Punčový srnčí chrbát

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 4085
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 30min

keď zostanú obrezky pri pečení…

reklama:

Suroviny

  • 500g okrajky z rezov
  • 1bal.BBkeksy
  • 4dl aj so šťavou kompót marhuľov
  • 2čl punčová príchuť
  • krém :
  • 250ml smotana na šľahanie
  • 200g veľká čokoláda varová
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Okrajky z rezov,/alebo z 3-4 vajec piškóta dvojfarebná/ a kompót s punčovou príchuťou zamiešame rukou,do srnčieho chrbáta dáme potravinársku fóliu a naplníme po okraj a na vrch dáme tmavé BB keksy a dáme do chladu na 12 hod,tak isto do chladu pôjde prevarená šľahačka s čokoládou.Na druhý deň vyberieme šľahačku s čokoládou a vyšľaháme na máme francúzky krém na ozdobu punčáku..ten vyklopíme a ozdobíme krémom,dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.9 / 5)

7 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

21660 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.