Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Rebarborovo jogurtový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Rebaroborovy.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:flavouredwithlove.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 165 g masla
  • 165 g práškového cukru
  • 265 g polohrubej múky
  • 300 g rebarbory
  • 150 g bieleho jogurtu
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mäkké maslo si vyšľaháme s cukrom a s vanilkovým cukrom do peny.Potom vmiešame vajcia a jogurt.Nakoniec pridáme múku s práškom do pečiva, a dobre premiešame.

2. Krok

rebarboru opláchneme a ošúpeme..Potom ju nakrájame na asi 1 cm kúsky.Do cesta vmiešame asi 3/4 rebarobory ..Formu dobre vymastíme a vysypeme múkou vlejeme do nej cesto a zarovnáme.na povrch poukladáme zvyšnú rebarboru..

3. Krok

Koláčik pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 50 - 60 minút..Vyskúšame či je prepečený špáradlom.Po upečení necháme vychladnúť a potom posypeme práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1116 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.