Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Ríbezlový koláč so snehom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
179950_466687263351236_820000401_n
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 55min

síce u nás nikto ríbezle moc nemusí, ale po tomto koláči sa len tak zaprášilo…recept som našla na stránke varecha.sk  a musím povedať že naozaj mal velký úspech…

reklama:

Suroviny

  • 300g múka polohrubá
  • 200 g hera
  • 1 ks prášok do pečiva
  • 4 PL cukor práškový
  • 4 ks žĺtky
  • 250ml mlieko
  • zo 4 ks bielkov a 250 g kryštálového si vyrobím sneh
  • 300g ríbezle
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Heru vymiešame s cukrom,žĺtkami, múkpu, práškom do pečiva a zapracujeme aj mlieko

2. Krok

vylejeme to na plech, na ktorom je papier na pečenie a ja som piekla pri teplote 180min cca 20min.

3. Krok

medzitym spravime z bielkov s cukru sneh, do toho jemne vmiešame ribezle, rozotrieme to na upečený koláčik a dáme ešte na chvilku zapiecť...tak aby ten vrch zhnedol

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

6 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

14673 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.