Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Rýchla marináda na grilovanie s horčicou medom a sójovou omáčkou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Marinada.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
1000.menu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 40 g medu
  • 30 g plnotučná horčica
  • 30 ml sójovej omáčky
  • 2,5 g soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Takúto marinádu je možné pripraviť vopred ( uložená v chladničke vydrží dva dni), alebo ju pripravte až tesne pred marinovaním mäsa.

2. Krok

Do misky vložte med a horčicu, dôkladne premiešajte (môže sa použiť absolútne akákoľvek horčica - aj zrnitá , aj sušená zriedená octom);

3. Krok

pridajte soľ, premiešajte; - zmes zalejte sójovou omáčkou, a premiešajte lyžicou.. - výslednú marinádu rozšľahajte tyčovým mixérom. Po potretí mäsa marinádou ho nechajte aspoň pol hodiny odpočívať, aby malo mäso čas na vstrebanie arómy a chuti.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1894 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.