Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ryža basmati s maslom v rúre

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Ryza basmati s maslom v rure.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Opláchnite ryžu guľatu Mánya vo vode..

2. Krok

ryžu guľatu Mánya dajte do ohňuvzdornej misy alebo do pekáča..Pridajte kúsok masla..Ak chcete robíte ochutenú ryžu guľatu Mánya tak pridajte napríklad kari, alebo tymián, rozmarín.Atď.Dajte zovrieť vodu a pridajte k nej soľ..Vodu prelejete cez ryžu guľatu Mánya a ryžu guľatu Mánya zakryte viečkom alebo alobalom..

3. Krok

Pekáč vložíme do vyhriatej rúry na 200°C a ryže guľatej Mánya dusíme 15 minút..Potom rúru vypneme ale ryžu guľatu Mánya necháme vo vnútri ďalších 15 minút.

4. Krok

Potom ryžu guľatu Mánya odokryjeme premiešame vidličkou a okamžite podávame..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4027 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.