Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Smotanovo hubové rezance

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Smotanovo hubove rezance.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 200 g šampiňónov
  • 200 g hlivy ustricovej
  • 3 strúčiky cesnaku
  • petržlenová vňať
  • 100 g parmezánu
  • soľ
  • 250 g rezancov
  • 1 lyžica olivového oleja
  • mleté čierne korenie
  • tymián
  • rozmarín
  • 1 dcl suchého bieleho vína
  • 2 dcl smotany na šľahanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Hlivu nakrájame na kúsky, šampiňóny nasekáme na podobné kúsky a dáme do misy, cesnak ošúpeme a nakrájame na tenké plátky, petržlenovú vňať nasekáme nadrobno, parmezán nastrúhame.

2. Krok

Keď skončíte s krájaním ingrediencií, Dajte variť hrniec s vodou, pridajte soľ, keď sa voda rozvarí , pridajte cestoviny a varte, kým nie sú hotové podľa návodu na obale.

3. Krok

Kým sa cestoviny varia, na panvici zohrejeme olivový olej, pridáme nakrájané huby, začneme pri vysokej teplote restovať, keď sa zarestujú, pridáme cesnak, znížime teplotu, pár minút opekáme, dochutíme soľou a korením.

4. Krok

Keď sa cesnak trochu podusí, ochutíme všetko tymianom a rozmarínom, potom zalejeme bielym vínom. Po pár minútach podusenia zalejeme smotanou, keď opäť zovrie, pridáme nastrúhaný parmezán a petržlenovú vňať a premiešame. Nakoniec pridáme uvarené cestoviny a dôkladne premiešame.

5. Krok

Podávame so strúhaným parmezánom, pokvapkaným olivovým olejom a ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

458 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.